• Home
  • Lifestyle
  • Vegan weekmenu: zoete aardappel-pinda curry, paella en meer!
Paella met gegrilde groenten en olijven
Lifestyle

Vegan weekmenu: zoete aardappel-pinda curry, paella en meer!

Wil je vaker plantaardig eten, maar vind je het lastig hoe je dit doet? Met de recepten in dit weekmenu helpen we je op weg en kan je de hele week vegan eten. Van een vegan stoofpotje tot tofusaté met pindasaus en van paella met gegrilde groenten en olijven tot een overheerlijke vegan cheesecake met frambozen. Ontdek nu de recepten en ga zelf aan de slag!

Vegan Tempeh Stoofpotje

Vegan stoofpotje van tempeh

Een stoofpot van mals vlees kennen we allemaal, maar waarom maak je ‘m niet eens plantaardig door het vlees in te ruilen voor tempeh? Dit stoofpotje is rijk van smaak door de verschillende kruiden en de ideale opwarmer voor tijdens de herfst- en wintermaanden.

Wok Met Aubergine En Broccoli

Wok met aubergine en broccoli

Een snelle én plantaardige maaltijd? Dat is deze wok met aubergine en broccoli! Door de groenten te wokken blijven de smaken op hun best én blijven de vitamines behouden. Een heerlijke maaltijd voor op een doordeweekse dag!

Zoete aardappel-pinda curry

Zoete aardappel-pinda curry

Curries, wij houden ervan! In Thailand bestaan 3 curry varianten: gele, rode en groene curry. De gele curry, die we ook gebruiken in dit recept, is vaak de meest milde curry. Daardoor valt deze zoete aardappel-pinda curry bij iedereen in de smaak! Wanneer serveer jij het?

Tofusaté met pindasaus

Tofusaté met pindasaus

Tofu is een enorm veelzijdig én voedzaam product en past daardoor goed in een plantaardig dieet. Vooral in de Aziatische keuken wordt het al enorm lang gebruikt. Hoe leuk is het om er plantaardige saté van te maken? Lekker in combinatie met zelfgemaakte pindasaus.

Portobello Miso Burger

Portobello miso burger met guacamole

Kies voor een avondje comfortfood met deze overheerlijke burger! De ‘burger’ maak je zelf van portobello die je marineert in sesamolie, sojasaus, balsamicoazijn en miso. Een heerlijk broodje burger belegd met lekker veel groenten.

Paella met gegrilde groenten en olijven

Paella met gegrilde groenten en olijven

We reizen vanavond af naar Spanje en gaan voor een heerlijke paella! Deze paella vullen we met geroosterde groenten, doperwten én olijven. Een twist op de klassieke paella, maar zéker niet minder lekker. Dit wil je proberen!

Vegan cheesecake? Jazeker!

Een cheesecake is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij een vegan eetpatroon. Toch maken we het mogelijk met deze vegan cheesecake met frambozen. Wedden dat jij niet eens proeft dat er geen dierlijke producten zijn toegevoegd aan de cheesecake?

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
Weekmenu

Gemaakt door Eatertainment

Delen via