• Home
  • Lifestyle
  • Weekmenu 42: Pompoencurry met paksoi, AVG-traybake met gehaktballen en meer!
Pompoen Prei Gratin
Lifestyle

Weekmenu 42: Pompoencurry met paksoi, AVG-traybake met gehaktballen en meer!

Er staat weer een heerlijk nieuw weekmenu voor je klaar, vol makkelijke en smaakvolle recepten! Van een romige eenpans pasta met zalm, een taco bowl met bloemkoolrijst tot een Griekse stoofpot: Stifado. Dit weekmenu zit weer vol met een verrukkelijke inspiratie! 

Pompoencurry Met Paksoi

Pompoencurry met paksoi

De herfst is begonnen en dat betekent dat de pompoen weer in het seizoen is! Daarom trappen we deze week af met een pompoencurry met paksoi. Een heerlijk vegetarisch recept bomvol groenten welke ook nog eens snel gemaakt is.  

eenpans pasta met romige zalm1 NIEUW 2

Eenpanspasta met romige zalm

Als je een avond weinig tijd of zin hebt om te koken, maar wel op zoek bent naar een lekkere en voedzame maaltijd, is deze eenpanspasta hét antwoord. We maken de eenpanspasta compleet met romige zalm, frisse citroen en zeekraal.  

Satay Soep

Satay soep  

Deze hartverwarmende soep is perfect op een drukke doordeweekse avond! Deze Indonesische maaltijdsoep is het ideale comfort food. Het zit vol met knapperige groenten en is perfect om leftover groenten in te verwerken.  

Taco bowl met bloemkoolrijst

Taco bowl met bloemkoolrijst  

Zin in een taco bowl met een verassende twist?  Gevuld met voedzame groenten als kidneybonen en afgetopt met knapperige tortilla chips voor de extra crunch is deze kleurrijke bowl met bloemkoolrijst echt een aanrader! 

AVG Traybake Met Gehaktballen02

AVG-traybake met gehaktballen  

Een AVG’tje is altijd een goed idee! Deze traybake variant is heel makkelijk om te maken en maak je met slechts 7 ingrediënten. Een ideaal comfort food om het weekend mee te beginnen.  

Stifado

Stifado  

Heb je op de zaterdag extra tijd om te koken? Breng dan de Griekse zon naar je toe met deze Stifado! Dit stoofgerecht uit Kreta is warm, kruidig en vol van smaak, ideaal voor de druilerige herfstachtige dagen.   

Pompoen-prei gratin  

We sluiten deze week af met een warme en cheesy pompoen-prei gratin. Deze gratin is gevuld met een romige preisaus en plakjes pompoen. Top de gratin af met Gruyère voor een goudbruine korst en het genieten kan beginnen! 

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
Weekmenu

Gemaakt door Eatertainment

Delen via