• Home
  • Lifestyle
  • Weekmenu week 22: zoete aardappelgratin, lente stoof en meer!
Quiche Met Lamsgehakt Harissa En Sumak Uien Liggend
Lifestyle

Weekmenu week 22: zoete aardappelgratin, lente stoof en meer!

Ontdek nu het nieuwe weekmenu voor week 22! Snelle doordeweekse gerechten, een lekker barbecue gerecht voor het weekend en vooral een hele fijne afwisseling tussen vis, vlees én vegetarisch.

Pasta met groene asperges en feta

Pasta met groene asperges en feta

Start jouw week met deze overheerlijke pasta met groene asperges en feta! Een echte voorjaarsmaaltijd die je al in 20 minuutjes serveert. Als dat geen goed begin is van een mooie nieuwe week!

Pompoencurry Met Paksoi

Pompoencurry met paksoi

Kies op dinsdag voor deze smakelijke pompoencurry met paksoi. Een vegetarische curry met lekker veel groenten! We voegen er rode peper aan toe voor een heerlijke spicy touch. Dat wordt zeker genieten!

Zoete Aardappelgratin 2

Zoete aardappelgratin

Deze zoete aardappelgratin is eigenlijk en bijgerecht, maar wanneer je er een lekkere salade bij serveert, is het een heerlijke maaltijd. In de tijd dat de gratin in de oven staat, maak jij de salade en vervolgens kan het genieten beginnen!

Gnocchi Alla Sorrentina

Gnocchi alla Sorrentina

Een traditioneel gerecht uit Zuid-Italië is deze gnocchi alla Sorrentina. In deze ovenschotel verwerk je klassieke ingrediënten als gnocchi, tomatensaus, mozzarella en basilicum. De typische smaken van Italië!

Lente stoof met kip

Lente stoof met kip

Stoofgerechten alleen in de winter? Zeker niet! Deze lente stoof met kip bewijst het tegendeel. Kippendij, aardappelen, prei en groene asperges verwerkt in een heerlijke stoof. Eet smakelijk!

Argentijnse Garnalen Van De BBQ 0040 Low Res

Argentijnse garnalen van de BBQ

Het barbecue seizoen is geopend! Heb je een barbecue op de planning staan? Maak dan zeker deze Argentijnse garnalen van de BBQ. Lekker met gepofte aardappel en ananas-tomatensalsa.

Quiche met lamsgehakt, harissa en sumak-uien

Deze quiche is een grote knipoog naar de Turkse keuken. We maken ‘m met onder andere kruidig lamsgehakt, rode paprika, sumak-uien en dille. Dat wordt smullen!

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
Weekmenu

Gemaakt door Eatertainment

Delen via