Op zoek naar inspiratie voor het avondeten? Met dit weekmenu hoef je niet meer na te denken over wat er op tafel komt. Van snelle doordeweekse maaltijden tot iets uitgebreiders voor het weekend: wij hebben een gevarieerd menu voor je samengesteld. Welke recepten voeg jij toe aan jouw eigen weekmenu?
Mediterrane kabeljauw
Proef de zomer met deze Mediterrane kabeljauw in een rijke tomatensaus. Een kleurrijk én gezond hoofdgerecht met verschillende smaakmakers uit de Mediterrane keuken dat binnen 30 minuten op tafel staat. Perfect voor wie houdt van eenvoud en smaak!
Homemade vegaburgers met gedroogde tomaat
Deze homemade vegaburgers met gedroogde tomaat zijn verrassend eenvoudig en barsten van de verschillende smaken. De kikkererwten en zongedroogde tomaat vormen samen een stevige burger met een lekkere bite. Serveer op een broodje met hummus, aubergine en kropsla voor een complete maaltijd.
Paratha met hot honey halloumi
Al eens gehoord van paratha? Dit is een Indiaas platbrood dat goed samengaat met tal van toppings. In dit recept voor paratha met hot honey halloumi kiezen we voor hot honey halloumi, zelfgemaakte knoflookyoghurt, rucola, granaatappelpitjes en dille.
Bosui pannenkoek
Op zoek naar een vegetarisch recept? Probeer deze bosui pannenkoek! De pannenkoek maak je van bosui, witte kool, rode kool en wortel wat je mengt met bloem, maïzena, zout en koud water. Bak de pannenkoek bruin en krokant en top af met dipsaus, sojadressing, srirachamayonaise en sesamzaadjes.
Flatbread met crispy chili biefstuk
Heb je weinig tijd om te koken? Maak flatbread met crispy chili biefstuk. De biefstuk en paprika bak je in een saus van gember, chilisaus, sojasaus, ketjap en sriracha, wat het gerecht een heerlijke smaak geeft. Lekker met crispy chili olie, koriander en chilivlokken!
Geroosterde fivespice kippenpoten met aardappelen
Comfort food met een verrassende twist, dat zijn deze geroosterde fivespice kippenpoten met aardappelen. De kippenpoten bereid je samen met de aardappelen, rode ui, citrusvruchten, rozemarijn en tijm op één bakplaat. Ideaal, want zo heb je lekker weinig afwas!
Haal de Mexicaanse sferen in huis en maak eens deze Mexicaanse garnalen met maïs! De garnalen krijgen een licht pitje door het chilipoeder, maar de limoen houdt het geheel mooi in balans. Snel om te maken, dus ideaal wanneer je op zondag niet te lang in de keuken wilt staan, maar tóch iets lekkers wilt eten.
Vind je dit leuk?
Over dit onderwerp
Gemaakt door Eatertainment