Er staat weer een heerlijk weekmenu voor je klaar! Deze week hebben een hoop lekkere vegetarische gerechten zoals een rijstbowl met halloumi en een Indiase spinaziecurry met paneer. Voor de liefhebbers van vlees en vis hebben we kip katsu met sperzieboontjes en een Grieks gevulde zalm uit de oven. Oftewel, voor iedereen wat!
Geroosterde aubergine met Italiaans peulgehakt
Niet veel tijd, maar wel zin in een heerlijk gerecht? Probeer dan eens deze geroosterde aubergine met heerlijk gekruid peulgehakt! Dit gerecht staat al in 20 minuten op tafel en zit boordevol smaken. Ook fijn: het is een vega(n) recept en je mist het stukje vlees of vis geen enkel moment.
Grieks gevulde zalm uit de oven
Deze Grieks gevulde zalm uit de oven is perfect om de week mee te breken! De ovenschotel is heel makkelijk om te maken en staat ook nog eens in een halfuur op tafel. De combinatie van malse zalm, feta en frisse rode ui laat de Mediterrane smaken tot leven komen.
Deze shakshuka met bonen is hét perfecte gerecht om de week mee af te sluiten! Een makkelijk eenspansgerecht dat supersnel op tafel staat. Het is ook nog eens onwijs lekker en zit boordevol groenten.
Vind je dit leuk?
Over dit onderwerp
Gemaakt door Eatertainment