Print opties

Sluiten

5 spices ramen met krokante kip en gegrilde pompoen

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
1u 0min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven op 180ºC. Pel en snipper de tenen knoflook, schil en snijd de gember fijn. Was en snijd de prei in halve ringen. Snijd de bosui in schuine ringen. Verhit de helft van de olie in een pan en bak de knoflook samen met 2/3 Verstegen World Spice Blend 5 Spices en gember 1 min. Voeg de prei toe en bak 2 min. mee. Zet het vuur laag en voeg de bouillon, sojasaus en vissaus toe.
2
Meng 1/5 van de eieren met de mayonaise, mosterd, resterende Verstegen World Spice Blend 5 Spices, bloem en het zout tot een beslag. Haal de kip door het beslag en bedek met de panko. Leg alle stukken kip op een met bakpapier beklede bakplaat en bak 20 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en snijd in plakken van 2 cm.
3
Verwijder de schil van de pompoen, snijd doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snijd in halve ringen en leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de resterende olie en rooster 30 min. in de voorverwarmde oven.
4
Breng water aan de kook in een pan en kook de resterende eieren in 8 min. zacht gekookt. Laat schrikken onder koud water. Pel de eieren en snijd doormidden. Snijd de bosui in schuine ringen. Kook de noedels in 2 min. gaar in de bouillon.
5
Serveer de 5 Spice ramen met de geroosterde pompoen, gekookte eieren, krokante kip en taugé. Garneer met bosui en sesamzaad.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.