Boen de aardappels goed schoon en snijd in stukken. Breng ruim water aan de kook, voeg zout toe en kook de aardappels in 15-20 min. beetgaar. Giet de aardappels af en laat 10 min. nastomen.
2
Hak ondertussen de dille fijn. Snijd de zoetzure cocktailaugurken in dunne plakjes en de bosui in ringen. Meng in een ruime kom de mayonaise met yoghurt, sour cream, mosterd, dille, cocktailaugurken en bosui en breng op smaak met peper en zout.
3
Snijd de gerookte zalm in reepjes. Halveer de appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in dunne reepjes. Meng de aardappelen, gerookte zalm en appelreepjes voorzichtig door de dressing.
4
Serveer de aardappelsalade lauwwarm met de slamelange en garneer eventueel met extra bosui en dille.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.