Print opties

Sluiten

Aardappel-zalmsalade op Zweedse wijze

Bereidingstijd
35 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
35 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
1
Boen de aardappels goed schoon en snijd ze in stukken.
2
Breng ruim water aan de kook, voeg zout toe en kook de aardappels in 15-20 minuten beetgaar. Giet de aardappels af en laat ze 10 minuten nastomen.
3
Meng de mayonaise met de sour cream, mosterd, dille, augurken en de bosui en breng op smaak met zout en ruim versgemalen zwarte peper.
4
Meng de aardappels, gerookte zalm en de appelreepjes voorzichtig door de dressing.
5
Serveer de aardappelsalade lauwwarm met de slamelange en garneer met extra bosui en dille.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.