Aardappel Zalmsalade Op Zweedse Wijze
Niveau
Beginner
Tijd
35 min

Aardappel-zalmsalade op Zweedse wijze

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
35 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
35 min
1
Boen de aardappels goed schoon en snijd ze in stukken.
2
Breng ruim water aan de kook, voeg zout toe en kook de aardappels in 15-20 minuten beetgaar. Giet de aardappels af en laat ze 10 minuten nastomen.
3
Meng de mayonaise met de sour cream, mosterd, dille, augurken en de bosui en breng op smaak met zout en ruim versgemalen zwarte peper.
4
Meng de aardappels, gerookte zalm en de appelreepjes voorzichtig door de dressing.
5
Serveer de aardappelsalade lauwwarm met de slamelange en garneer met extra bosui en dille.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Melk
  • Vis
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Diëten
Zonder toegevoegde suikers
Soort
Salade
Zalm
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via