Aardappel-zalmsalade, een perfect gerecht voor warmere dagen waarbij het zonnetje haar gezicht laat zien. Maak deze salade aan met een frisse dressing van mayonaise, sour cream, mosterd, dille, augurken en bosui. En wil je de dressing wat meer pit geven? Voeg dan een beetje mierikswortel toe voor een scherpere smaak.
Zelfgemaakte zalmsalade kan tot 3 tot 4 dagen in de koelkast worden bewaard, mits deze goed is afgedekt en bewaard bij een temperatuur van 4 Ā°C of lager. Het is belangrijk om de salade niet te lang buiten de koelkast te laten staan om bederf te voorkomen.
Deze salade is makkelijk te maken en staat binnen no-time op tafel! Op onze makkelijke recepten pagina kun je meer recepten vinden die lekker Ć©n makkelijk zijn om te maken. Vind je het moeilijk om je weekmenu te vullen? Met de recepten op onze pagina kun je met gemak kiezen uit de lekkerste recepten! Kies bijvoorbeeld voor een van de zoete aardappel recepten of ga eens voor een Italiaanse pasta. Op zoek naar een gemakkelijke bereidingswijze? Kijk dan eens bij de slowcooker of airfryer recepten!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment