Verwarm de oven voor op 200°C boven- en onderwarmte. Verdeel de aardappelpartjes over een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met de olijfolie, het knoflookpoeder en wat peper en zout. Schuif voor 20 min. in de oven en laat 10 min. afkoelen.
2
Breng ondertussen twee pannen met water aan de kook. Maak de sperziebonen schoon en halveer ze. Kook in de ene pan de sperziebonen 10 min. gaar en spoel af met koud water. Kook in de andere pan de eieren hard in 7 à 8 min. en laat schrikken.
3
Hak de bieslook fijn. Pel en snijd de rode ui in dunne ringen. Snijd de ansjovis grof. Mix de mosterd met de mayonaise en wat peper en zout tot een saus. Pel de eieren en snijd in partjes.
4
Doe de aardappelen samen met de sperziebonen, ¾ van de bieslook, ui, ansjovis, kappertjes, eieren en saus in een kom en breng op smaak met peper en zout. Mix goed en verdeel de salade over de borden. Garneer met de overige bieslook.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.