Print opties

Sluiten

Aardappelsalade met asperges, prei en Hollandse garnalen

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Snijd de aardappelen in blokjes van 2 cm en kook in water in 15 min. gaar. Giet af en laat uitstomen in een vergiet.
2
Snijd ondertussen de prei in flinterdunne halve ringen, doe in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Maak de asperges schoon en snijd in flinterdunne schuine plakjes. Doe de prei en asperge samen in een ruime kom. Boen de citroen, rasp de gele schil van de vrucht (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en pers uit. Meng het sap en rasp goed door de prei en asperge en breng op smaak met peper en eventueel zout.
3
Snijd de dille fijn en meng samen met de aardappel door de groenten in de kom. Schep de mayonaise, yoghurt en garnalen erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.