Was de aardappelen en snijd deze in blokjes van 2 cm. Rasp de schil van de limoen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en pers de vrucht uit.
2
Zet de aardappelen in een pan net onder water en breng aan de kook. Kook de aardappelen 5 min.
3
Breng ondertussen een andere pan met water aan de kook en kook de doperwten in 4 min. beetgaar. Giet de doperwten af.
4
Snijd de kropsla grof. Maak de haring schoon en snijd deze in stukken van 3 cm. Snijd het loof van de radijs en snijd in parten.
5
Verhit een pan met de olijfolie en bak de aardappelen in 6 min. goudbruin. Draai het vuur laag en voeg het limoensap en de limoenrasp toe. Breng op smaak met peper en zout.
6
Meng de aardappelen met de kropsla, doperwten en radijs. Verdeel dit over de borden en garneer met de haring en hüttenkäse. Breng op smaak met peper en zout.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.