Aardappelsalade met venkel, rode ui en visfrietjes
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Was de aardappelen en snijd in blokjes van ongeveer 1 cm. Zet in een pan net onder water. Kook de aardappelen in 10 min. beetgaar.
2
Snijd ondertussen de venkel in kwarten en verwijder de harde kern. Snijd in dunne plakjes met behulp van een mandoline of kaasschaaf. Pel de rode ui en snijd in halve ringen.
3
Snijd de bieslook in fijne ringen. Pluk de dille en hak grof. Bak de visfrietjes volgens aanwijzingen op de verpakking.
4
Meng de mayonaise, yoghurt en mosterd. Roer de helft van de dille door de helft van de saus en zet apart.
5
Giet de aardappelen af en laat even uitstomen. Meng de aardappel, venkel en rode ui met de rest van de mayonaise-yoghurtsaus (zonder dille). Strooi vlak voor serveren de bieslook en de dille over de aardappelsalade.
6
Serveer de aardappelsalade met visfrietjes en dillemayonaise.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.