Print opties

Sluiten

Aardappelschotel met rösti, courgette en cashewnootjes

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Pel en snipper de sjalot fijn en maak de wortel schoon. Snijd de wortel, prei en courgette in fijne blokjes.
2
Verwarm de olie in een koekenpan en fruit de ui en chilipoeder. Bak de rösti op middelhoog vuur gedurende 10 min. Breng op smaak met peper en zout.
3
Voeg de helft van de rozemarijn toe samen met de prei, wortel en courgette. Bak 8 min mee. Verwijder de rozemarijn.
4
Voeg de crème fraîche, kaas en ¾ cashewnoten toe. Roerbak het geheel voor 5 min. Breng op smaak met wat peper en zout.
5
Ris de overige rozemarijn van het takje, hak fijn en zet apart.
6
Verdeel de rösti over de borden als de kaas is gesmolten. Garneer met rozemarijn en de overige cashewnoten.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.