Print opties

Sluiten

Adzuki udon noedelsoep

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Kook de eieren in 7 min. net hard.
2
Schil en snijd de gember in dunne plakjes. Breng de bouillon met de gember aan de kook. Laat de bouillon op laag vuur 10 min. trekken. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat goed uitlekken.
3
Snijd de witte stelen en het groene blad van de paksoi in repen. Maak de shiitake schoon. Halveer grote shiitake. Laat de adzuki bonen uitlekken. Snijd de bosui in schuine reepjes.
4
Voeg de witte paksoireepjes met de shiitake toe aan de bouillon. Kook de groenten in 4 min. beetgaar. Pel en halveer onderntussen de eieren.
5
Voeg het paksoiblad en de bonen toe aan de bouillon en verwarm nog 1 min. Breng de bouillon op smaak met de sojasaus, sesamolie en peper naar smaak.
6
Verdeel de noedels over de kommen. Schep er de bouillon met de groenten bij. Verdeel het ei over de soep en bestrooi met de bosui en sesamzaadjes naar smaak.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.