Recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Recepten avondeten
Bijgerechten
Sauzen & dressings
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Uitgelicht
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Wat eten we vandaag?
Kerst recepten
Recepten avondeten
Makkelijke recepten
Vegetarische recepten
Inspiratie
Inspiratie
Kerst recepten
Handige weekmenu's
Proeverijen & events
Kookvideo's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kooktips & blogs
Experiences
Over ons
Over ons
Wie zijn wij?
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Eatertainers
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Samenwerken
Home
Alle recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Recepten avondeten
Bijgerechten
Sauzen & dressings
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Uitgelicht
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Wat eten we vandaag?
Kerst recepten
Recepten avondeten
Makkelijke recepten
Vegetarische recepten
Inspiratie
Kerst recepten
Handige weekmenu's
Proeverijen & events
Kookvideo's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kooktips & blogs
Experiences
Over ons
Wie zijn wij?
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Eatertainers
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Samenwerken
Aanmelden
Print opties
Titel
Afbeelding
QRCode
Ingrediënten
Informatie
Instructies
Printen
Sluiten
American pancakes
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
45 min
Ingrediënten
4 personen
Ingrediënten:
200 gr zelfrijzend bakmeel
2 el witte basterdsuiker
Zout
1 rijpe banaan
3 el pindakaas
2 eieren
175 ml halfvolle melk
5 gr ongezouten roomboter
Zomerfruit voor garnering
Extra benodigdheden
Handmixer
1
Meng de het zelfrijzende bakmeel, suiker en het zout in een kom.
2
Prak in een andere kom een banaan fijn met een vork. Meng de pindakaas, eieren en melk erdoor.
3
Meng met de mixer of garde de natte ingrediënten door de droge ingrediënten.
4
Laat het beslag 15 min. rusten.
5
Verhit een beetje boter in de koekenpan.
6
Schep een hoopje beslag met een (jus)lepel in de koekenpan en smeer dit een klein beetje uit tot een mooi rondje van 10 tot 12 cm.
7
Bak de onderkant goudbruin in 2 tot 3 min.
8
Keer de pannenkoekjes om als er belletjes te zien zijn aan de bovenzijde. Bak ook de andere kant goudbruin.
9
Stapel de American pancake op elkaar en serveer met bosbessen, bramen, aardbeien of ander fruit.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.