Snijd de chorizo in dunne plakken. Rasp de helft van de manchego op een grove rasp en snijd de andere helft in dunne repen.
2
Schil de aardappelen en snijd in stukken van 3 cm, spoel af onder koud water. Zet de aardappelen in een pan net onder water en breng aan de kook. Kook de aardappelen in 15 min. gaar. Giet af.
3
Stamp de aardappelen, andijvie en geraspte manchego met de pureestamper tot een grove puree. Roer de Verstegen mix voor Andijviestamppot en zongedroogde tomaten met de olijfolie van de gedroogde tomaten door de stamppot.
4
Verwarm ondertussen een pan en bak de chorizo in 9 min. krokant.
5
Verdeel de Spaanse andijviestamppot over de borden en schep de chorizo over de stamppot. Verdeel als laatste de gesneden manchego over de stamppot en serveer.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.