Print opties

Sluiten

Appel crumble cheesecake met pumpkin spice

Bereidingstijd
45 min
Wachttijd
2u 30min
Totale tijd
3u 15min

Ingrediënten

12 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 160°C. Maal de digestive koeken fijn in de keukenmachine.
2
Laat 100 gr van de Blue Band Heerlijk Romig langzaam smelten in een pan. Meng door het koekkruim. Bekleed de springvorm met bakpapier en verdeel het koekjesmengsel over de bodem, druk stevig aan met een lepel. Zet in de koelkast tot gebruik.
3
Mix de roomkaas, kristalsuiker en zure room glad en romig in de keukenmachine of met behulp van een handmixer. Voeg de Blue Band Finesse 31%, maïzena, pompoenpuree en 2 tl van de Verstegen WSB Pumpkin Spice toe en mix. Voeg de eieren en eidooiers toe aan het roommengsel en mix voorzichtig door tot een geheel. Verdeel het cheesecake mengsel over de koekbodem.
4
Snijd de overige Blue Band Heerlijk Romig in blokjes en voeg samen met de bloem, lichte basterdsuiker de overige Verstegen WSB Pumpkin Spice in een kom. Wrijf met de vingers tot een kruimig deeg.
5
Schil de Kanzi appels, verwijder het klokhuis en snijd in blokjes van 2 cm. Verdeel de appelblokjes en de crumble over het cheesecake mengsel.
6
Plaats een ovenschaal met water in de oven. Bak de cheesecake 60 min. in de oven gaar. De cheesecake zal nog wiebelig zijn in het midden. De randen zijn niet wiebelig wanneer deze goed gebakken is. Zet de oven uit en doe een doek of pollepel tussen de deur. Laat de appel crumble cheesecake 30 min. afkoelen in de oven en zet de taart minimaal 1 uur in de koelkast voor het serveren.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.