Verwarm de oven voor op 190°C. Vet een ronde bakvorm in met 10 gr ongezouten roomboter.
2
Schil de appels en snijd in plakjes. Laat 175 gr ongezouten roomboter smelten totdat het goudbruin begint te kleuren. Dit duurt zo’n 5 min. Let op: laat de ongezouten roomboter niet verbranden.
3
Voeg de kristalsuiker en ongezouten roomboter toe aan de keukenmachine en mix dit tot de kristalsuiker helemaal is opgenomen. Voeg één voor één de eieren toe en mix goed door. Voeg de tarwebloem, het bakpoeder, het zout en de kaneel toe en mix tot een egaal cakebeslag.
4
Stort het beslag in de bakvorm. Verdeel de appel plakjes in een rondje boven op het cakebeslag. Bak de cake voor 40 tot 45 min. in de oven. Laat de cake helemaal afkoelen.
5
Verwarm ondertussen de bebogeen pasta in een pannetje en verdeel over de cake.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.