Print opties

Sluiten

Appeldonuts met speculoos

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

8 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de appels horizontaal in plakken van ongeveer 4 mm dikte. Verwijder met een uitsteekvormpje of mes het klokhuis, zodat de vorm van een donut ontstaat. Besmeer de bovenkant van de appeldonuts met speculoos.
2
Snijd het taartdeeg in reepjes van ongeveer 3 cm breed. Wikkel de reepjes om de appelschijfjes.
3
Leg de appeldonuts op een met bakpapier beklede bakplaat. Klop het ei los en besmeer de appeldonuts ermee. Bestrooi de appeldonuts met de kaneelsuiker en bak 15 min. in de oven. Serveer de appeldonuts warm.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.