Print opties

Sluiten

Appeldonuts

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

6 stuks
Ingrediënten appeldonuts met Griekse yoghurt
Ingrediënten appeldonuts met pindakaas

Bereidingswijze appeldonuts met Griekse yoghurt

1
Snijd iedere appel horizontaal in 3 dikke plakken en verwijder het klokhuis. Dit gaat het makkelijkst met een appelboor, maar met een scherp mesje lukt ook. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd in plakjes.
2
Verdeel de Griekse yoghurt over de appeldonuts en beleg met de plakjes aardbei en blauwe bessen.

Bereidingswijze appeldonuts met pindakaas

1
Snijd iedere appel horizontaal in 3 dikke plakken en verwijder het klokhuis. Dit gaat het makkelijkst met een appelboor, maar met een scherp mesje lukt ook. Hak de pinda’s.
2
Breek de chocolade in stukken. Smelt de chocolade in de magnetron (30 seconden op 800W) of au bain-marie. Zet hiervoor een pan met een laag water op het vuur, laat dit koken en zet een hittebestendige kom met daarin de chocolade op de pan. Zorg ervoor dat de kom het water niet raakt en roer goed.
3
Verdeel de pindakaas over de bovenkant van de appeldonuts met behulp van een lepel en verdeel de gehakte pinda’s erover. Verdeel de gesmolten chocolade over de donuts.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.