Print opties

Sluiten

Appeltaart havermout cookie skillet

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
50 min

Ingrediënten

8 personen
Ingrediënten
Extra benodigheden
1
Verwarm de oven voor op 180 °C (boven- en onderwarmte). Vet een ovenbestendige koekenpan of skillet in.
2
Klop de roomboter, basterdsuiker en vanille-extract romig. Voeg de eieren toe en meng kort. Voeg bloem, havermout, bakpoeder en zout toe en meng tot een stevig koekdeeg. Spatel de pure en witte chocolade chips erdoor.
3
Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd in kleine blokjes. Meng met kaneel en ahornsiroop en bak 5 min. in een sauspan.
4
Verdeel ½ van het koekdeeg over de bodem van de koekenpan. Verdeel de appelvulling erover en lepel de rest van het deeg er in delen bovenop. Druk licht aan. Bak 30 min. in de oven tot goudbruin.
5
Serveer warm met een bol vanille-ijs.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.