Print opties

Sluiten

Arretjescake met kruidnoten en speculaas

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
3u 0min
Totale tijd
3u 20min

Ingrediënten

10 stuks
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Smelt de chocolade samen met de ongezouten roomboter au bain-marie in een hittebestendige kom boven een pan met een laag kokend water. Zorg dat de kom het water niet raakt. Haal van het vuur en roer de suiker erdoor. Laat iets afkoelen. Klop de eieren los en meng door het chocolademengsel.
2
Verkruimel de speculaas koekjes. Spatel de speculaas, kruidnoten, kaneel en het zout door het chocolademengsel. Giet in een met bakpapier beklede cakevorm en laat minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.