Print opties

Sluiten

Arretjescake met sinaasappel

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
1u 0min
Totale tijd
1u 20min

Ingrediënten

16 stuks
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Rasp de schil van de sinaasappel (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter). Smelt de boter op lage temperatuur in een pan. Verkruimel de marie biscuits in stukjes.
2
Klop het ei en de basterdsuiker met een mixer in 5 min. luchtig. Voeg het cacaopoeder en de boter in delen toe en mix 2 min. tot een egaal mengsel. Roer de maria biscuits met een spatel door het chocolademengsel.
3
Schep het mengsel in een met bakpapier beklede ovenschaal. Strijk glad en bestrooi met de sinaasappelrasp. Dek de ovenschaal af met aluminiumfolie en laat 1 uur opstijven in de koelkast.
4
Snijd de arretjescake is stukken van 3x3 cm.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.