Print opties

Sluiten

Asperge-broccolisalade met feta

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de harde onderkant van de asperges en halveer. Snijd de broccoli in roosjes.
2
Pel de rode ui en snijd in dunne ringen. Verkruimel de feta grof. Giet de zwarte bonen af en spoel schoon onder koud water.
3
Breng een pan met water aan de kook en kook de broccoli 4 min. Giet af.
4
Verdeel de broccoli, groene asperges en cherrytomaten over een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de olijfolie erover en breng op smaak met peper en zout. Plaats de bakplaat 10 min. in de oven.
5
Haal uit de oven en meng de groene pesto, rode ui en zwarte bonen erdoor. Verdeel de broccolisalade over de borden en garneer met de feta.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.