Print opties

Sluiten

Asperge salade met aardbeiendressing

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Ingrediënten dressing
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de aardbeien in vieren.
2
Breng in een pan ruim water aan de kook en voeg zout toe.
3
Schil de asperges en snijd 2 cm. van de onderkant af. Blancheer de asperges 6 min. Laat de asperges afkoelen en snijd ze over de lengte doormidden.
4
Verhit een grillpan en gril de asperges 2 min. per kant en snijd in schuine stukken van circa 4 cm.
5
Leg de ham op een bakplaat en laat de ham 10 min. drogen in de oven.
6
Meng ondertussen de aardbeienjam met olie, azijn en sjalot en breng op smaak met peper en zout.
7
Verdeel de veldsla, asperges en aardbeien over de borden, schenk de dressing eroverheen en garneer met stukjes parmaham.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.