Verwarm de oven voor op 180°C boven- en onderwarmte en vet een ovenschaal in met de helft van de olijfolie.
2
Breng een pan met water aan de kook. Schil de asperges en verwijder de harde onderkanten. Kook in 12 min. gaar en giet af.
3
Pel en snipper de ui. Verhit de overige olijfolie in een pan op middelhoog vuur en fruit de ui 2 min. Voeg de rivierkreeftjes toe en bak 3 min. mee. Voeg de erwten, gekookte asperges, crème fraîche en pesto toe en breng het geheel op smaak met wat peper en zout. Mix en bak nog 3 min.
4
Hak ondertussen de pistachenoten fijn en rasp de Parmezaanse kaas grof. Mix de pistachenoten met de Parmezaanse kaas en het broodkruim. Verdeel het aspergemengsel over de ovenschaal en top af met het pistachemengsel en wat peper en zout. Schuif voor 20 min. in de oven of totdat de korst goudbruin is gekleurd.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.