Verhit de grillpan op middelhoog vuur. Snijd de aubergine in plakken van ongeveer 0,5 cm dik. Meng de olijfolie met het knoflookpoeder en een snufje zout. Bestrijk de plakken aubergine met olijfolie.
2
Gril de plakken aubergine 2 tot 3 min. per kant in de grillpan. Snijd ondertussen de tomaat en mozzarella in plakken.
3
Verwarm de oven voor op 200 °C. Bestrijk de helft van de aubergine na het grillen met pesto. Beleg deze plakken met de plakjes tomaat en mozzarella. Pluk de blaadjes basilicum en leg op iedere tosti 2 tot 3 blaadjes basilicum. Leg de rest van de plakken aubergine bovenop.
4
Bak de auberginetosti’s 5 min. in de oven, tot de kaas begint te smelten.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.