Print opties

Sluiten

AVG Traybake met Meatless Burgers

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
45 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 200˚C. Kook de aardappelwedges volgens de aanwijzing op de verpakking.
2
Snijd de broccoli en bloemkool in roosjes en verdeel het op een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met 1/4 van de olijfolie.
3
Doe de gekookte aardappelwedges in een kom en meng met de cajunkruiden en 1/3 van de resterende olijfolie. Schud het geheel goed om, zodat alle aardappelen bedekt zijn met een laagje kruiden en olie. Leg naast de broccoli en de bloemkool op de bakplaat. Bak de groenten en de aardappelwedges 20 tot 25 min. tot de groenten gaar zijn en de aardappelen goudbruin.
4
Maak ondertussen de dressing. Meng de mayonaise met de helft van de basilicum en draai in een keukenmachine tot een lichtgroene mayonaise.
5
Verhit de resterende olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de burgers goudbruin.
6
Serveer de burgers met de geroosterde groenten, de aardappelwedges, basilicummayonaise, ketchup en resterende basilicum.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.