Snijd de tomaten in plakjes, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes van ca. 1 cm. Breng op smaak met peper en zout.
2
Snijd de bovenkant van de granaatappel eraf, snijd rondom door de schil over de nerven en breek de vrucht open. Haal de pitjes eruit.
3
Halveer de avocado's, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in blokjes van ca. 1 cm. Breng op smaak met peper en zout.
4
Spoel de serveerring af met koud water, droog niet af en zet op een bord. Vul de ring met een laagje tomaat en strijk glad. Leg er een bol burrata op en druk een beetje aan. Vul aan met een laagje avocado en haal de ring voorzichtig eraf. Maak zo nog 3 tartaartjes.
5
Besprenkel met pesto en verdeel de granaatappelpitjes over de tartaartjes. Pluk de blaadjes van de basilicum en garneer naar wens over de tartaartjes.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.