Print opties

Sluiten

Avocadosalade met aardbeien, frambozen en feta

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Doe de bonen in een zeef, spoel af en laat uitlekken. Was ondertussen de aardbeien en verwijder de kroontjes. Snijd de aardbeien in kwarten. Snijd de avocado overlangs doormidden, verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in reepjes.
2
Rasp de groene schil van de limoen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en pers de helft van de vrucht uit. Meng het limoenrasp en -sap met de mayonaise tot een limoendressing. Snijd de feta in blokjes.
3
Verdeel de veldsla over een platte schaal. Verdeel de bonen, aardbeien, avocado, feta en frambozen erover. Besprenkel met de limoendressing. Maal er wat verse peper over.
4
Verhit de grillpan. Snijd het brood in 8 sneetjes. Gril 4 sneetjes 4 min. Keer halverwege. Gril zo nog 4 sneetjes. Serveer de salade met het brood.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.