Print opties

Sluiten

Aziatische gevulde eieren

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

10 stuks
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Breng een pan met water aan de kook en kook hierin de eieren 9 min. totdat ze hardgekookt zijn. Laat de eieren schrikken onder de koude kraan. Verwijder de schil, snijd ze doormidden en verwijder het eigeel. Doe het eigeel in een kom en houd de eiwitten apart.
2
Prak het eigeel met een vork. Hak de gember en bieslook fijn. Voeg de gember en de helft van de bieslook toe aan het eigeel samen met de sojasaus, mayonaise, sriracha en een snuf peper en zout. Mix goed door tot een glad mengsel ontstaat. Doe het mengsel in een spuitzak en vul het eiwit. Je kunt dit ook met een lepel doen.
3
Hak de Sriracha Peanut Crunch grof. Garneer de gevulde eitjes met de overige bieslook, zwarte sesamzaadjes, Sriracha Peanut Crunch en het chilipoeder.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.