Print opties

Sluiten

Aziatische steak tartaar

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Snijd de biefstuk met een scherp mes in hele fijne stukjes. Doe de stukjes in een mengkom en voeg de sojasaus, mirin en sesamolie toe. Halveer de limoen en pers het sap van ½ van de limoen uit in de kom. Snijd de overige limoen in partjes en zet apart. Schep het vlees met de smaakmakers goed door elkaar.
2
Verkruimel de kroepoek en roer door de sesamzaadjes. Ris de blaadjes van de Thaise basilicum.
3
Plaats de serveerringen op de borden en verdeel het vleesmengsel over de ringen. Breek de eieren en vang de eidooiers op in een halve eierschaal (de eiwitten kun je weggooien of gebruiken voor een ander recept). Leg per serveerring één eidooier in het schaaltje op het vlees. Decoreer de Aziatische steak tartaar met de kroepoek-sesamcrumble, de Thaise basilicum en een partje limoen.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.