Verwarm de barbecue voor. Snijd 3 cm van de onderkant van de asperges en halveer. Verwijder de zaadlijsten en steel van de rode peper en snijd deze met de bosui in schuine ringen.
2
Snijd de paksoi in stukken van 2 cm. Halveer 1 limoen en pers de vrucht uit, snijd de andere in plakjes. Ris de blaadjes van de koriander en snijd deze grof.
3
Verdeel de paksoi, asperges, bosui, rode peper en zalm over 4 stukken bakpapier.
4
Vouw half dicht en verdeel het limoensap, de sojasaus en de zonnebloemolie over de zalm. Leg de plakjes limoen op de zalm en breng op smaak met peper en zout.
5
Vouw 4 stukken aluminiumfolie om de zalmpakketjes en vouw deze dicht. Gaar 10 min. op de barbecue. Garneer de zalm met de koriander wanneer het van de barbecue af komt en serveer.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.