Print opties

Sluiten

Babi ketjap met notenrijst

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Snijd de hamlappen in blokjes. Pluk de blaadjes van de takjes koriander en snijd de steeltjes fijn. Verwijder de steel en zaadlijsten van de paprika’s en snijd in repen. Snijd de komkommer in dunne plakjes en doe in een kom.
2
Verwarm de natuurazijn met de kristalsuiker en wat zout in een pan en roer tot de suiker is opgelost. Schenk het hete azijnmengsel over de komkommer en laat afkoelen.
3
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Verhit een wok met de zonnebloemolie op middelhoog vuur. Voeg de hamlappen en rode paprika toe en wok 5 min. Voeg de boemboe en de steeltjes van de koriander toe en wok nog 5 min.
5
Verdeel de rijst over de borden, schep daar de babi ketjap op en garneer met de blaadjes koriander. Schep de zoetzure komkommer ernaast.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.