Snijd de bagels open en rooster ze in een broodrooster.
2
Stamp de roze peper fijn in een vijzel. Meng de roze peper, frambozenjam en citroenrasp door de ricotta.
3
Smeer de kipfilets in met 1 el olijfolie en bestrooi met peper en zout. Verhit een grillpan en grill hierin de kipfilets in 8 à 10 min. gaar en goudbruin. Keer de kipfilets regelmatig om. Laat ze afkoelen en snijd in dikke plakken.
4
Verhit een koekenpan en bak hierin de pancetta in 4 min. knapperig. Laat uitlekken op keukenpapier.
5
Doe de pistachenootjes met het citroensap, 4 el olijfolie, peper en zout in een hakmolen en hak het geheel tot een grove dressing.
6
Besmeer de onderkant van de bagel met het frambozen-ricottamengsel en leg hier de plakken kip bovenop. Leg vervolgens de gebakken pancetta op de kipfilet. Besmeer de bovenkant van de bagel met de pistachedressing en leg op de onderkant van de bagel.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.