Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel af met koud water en zet apart.
2
Pel en snipper de ui en knoflook. Schil de verse gember en snijd fijn. Verhit olie in een wok en bak de hamblokjes tot deze een beetje verkleuren. Voeg de ui, knoflook en het verkruimelde bouillonblokje toe en bak ca. 2 min. mee op middelhoog vuur.
3
Voeg de verse gember, kurkuma, sojasaus, vissaus, sesamolie, sambal en gemberpoeder toe en schep om.
4
Snijd de paksoi grof, witte kool in reepjes, prei in dunne ringen en rasp de wortel. Voeg de gesneden groenten samen met de taugé en peultjes toe aan de wok, schep om en bak ca. 3 min. mee.
5
Voeg als laatste de mie toe en meng het geheel. Breng eventueel op smaak met zout.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.