Pel en snipper de ui en de knoflook. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in kleine blokjes. Snijd de rode peper en bosui in ringen en snijd de koriander grof.
2
Snijd de kipdijfilet in stukjes van 3 bij 3 cm en rijg aan de spiesen. Smeer in met de ketjap manis. Verhit de helft van de zonnebloemolie in een pan en bak de spiesen in 10 min. rondom bruin.
3
Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
4
Verhit de resterende zonnebloemolie in een pan en fruit de ui en knoflook glazig. Voeg de helft van de sambal en de World Spice Meal Nasi & Bami toe. Voeg de rode peper, paprika, spitskool en taugé toe en roerbak 3 min. Voeg de mie toe en verwarm mee voor 5 min.
5
Voeg ondertussen de pindakaas, kokosmelk, sojasaus en resterende sambal toe aan een pan en verhit 5 min. op laag vuur.
6
Serveer de bami met de kip spiesen, satésaus, pinda’s en de koriander.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.