Print opties

Sluiten

Banana bark

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
2u 0min
Totale tijd
2u 15min

Ingrediƫnten

10 personen
Ingrediƫnten
1
Smelt de pure chocolade au bain-marie in een hittebestendige kom boven een pan met een laag kokend water. Zorg ervoor dat de kom het water niet raakt. Roer regelmatig door tot de chocolade gesmolten is.
2
Hak de hazelnoten grof. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Snijd de bananen in plakjes en verdeel in een rechthoek over de plaat. Leg een stuk bakpapier op de bananen en druk met de achterkant van een glas voorzichtig aan. Verwijder het bakpapier en besmeer de bananen met de pindakaas. Strooi de gehakte hazelnoten over de pindakaas en verdeel daarna de gesmolten chocolade over de banana bark. Strijk glad met een vork en schuif voor 2 uur in de vriezer.
3
Garneer de banana bark met het zeezout en breek in stukken.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.