Smelt de boter in een kleine koekenpan op laag vuur. Voeg de havermout, pecannoten, kokosrasp, kaneel en ahornsiroop toe en roer dit door elkaar. Bak ongeveer 10 min. op laag vuur en blijf in de tussentijd roeren en/of omschudden. Wanneer het lekker gaat geuren, is de pangranola klaar.
2
Strooi de granola op een bord om af te laten koelen. Zo wordt de granola extra krokant.
3
Houd een paar plakjes banaan apart ter decoratie en laat ontdooien. Mix de rest van de bevroren banaan en yoghurt in een keukenmachine in ongeveer 30 sec tot een dikke, romige massa. Liever iets dunner? Voeg dan nog een klein scheutje water toe.
4
Schep het banaan-kwarkmengsel in een kom en top af met de pangranola, blauwe bessen en plakjes banaan.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.