Print opties

Sluiten

Bananenchips met kaneel

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
3u 0min
Totale tijd
3u 10min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 90°C. Bekleed het ovenrooster met bakpapier.
2
Snijd de banaan in dunne plakjes. Zorg ervoor dat alle plakjes ongeveer even dik zijn, zodat ze gelijkmatig drogen. Leg de plakjes op het met bakpapier beklede ovenrooster.
3
Meng in een klein kommetje de kaneel door de zonnebloemolie. Bestrijk de plakjes banaan met een klein beetje olie met behulp van een kwastje.
4
Droog de plakjes ongeveer 3 uur in de oven op 90°C. Draai de plakjes halverwege om. De tijd kan variëren per oven. Laat de plakjes goed afkoelen, pas dan zullen ze krokant zijn.
5
Meng het kokosschaafsel en de rozijnen als laatste met de bananenchips.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.