Print opties

Sluiten

Bananensplit met Griekse yoghurt en granola

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de slagroom in een kleine kookpan tot net onder het kookpunt. Hak de chocolade fijn. Smelt ¾ chocolade in de slagroom en roer goed door tot een saus ontstaat. Houd de overige gehakte chocolade apart.
2
Halveer de bananen in de lengte. Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur. Verwarm de honing in de bakpan tot deze licht begint te bubbelen. Bak de gehalveerde bananen kort in de honing tot deze licht kleuren. Leg de halve bananen op een bord.
3
Schep 2 flinke lepels Griekse yoghurt op de bananen. Strooi de granola en gehakte chocolade over de yoghurt. Maak het gerecht af met de chocoladesaus en roodfruit mix.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.