Print opties

Sluiten

Bao buns met crispy chicken

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180°C boven- en onderwarmte. Verkruimel de cornflakes in een kom en klop het ei in een andere kom los. Snijd de kipfilet in reepjes. Bestrooi de kipreepjes met de kipkruiden, haal ze door het ei en bedek met de cornflakes. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat en schuif voor 20 min. in de oven.
2
Mix ondertussen de wortel met de rode kool, witte kool, wat peper en zout, mosterd en ⅓ van de mayonaise.
3
Pers het sap uit de limoen en mix met de overige mayonaise, sriracha en wat peper en zout tot een saus.
4
Bereid de bao buns volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de peterselie grof. Vul de bao buns met de koolsalade en crispy chicken. Top af met de saus, peterselie en een snuf peper.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.