Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de winterpeen en snijd met de komkommer over de lengte in dunne repen van 8 cm lang. Marineer de komkommer met de sushiazijn en ½ van het Verstegen Sesamzaad.
2
Verdeel de olijfolie over de kipfilet en plaats deze op een met bakpapier beklede bakplaat 20 min. in de oven.
3
Bereid ondertussen de bao buns volgens de aanwijzingen op de verpakking in het stoommandje.
Laat de kipfilet 10 min. afkoelen wanneer deze uit de oven komt en ‘pull’ de kipfilet met 2 vorken uit elkaar. Marineer de pulled chicken met de tomato frito en ½ van de Verstegen Guilt Free – Smokey BBQ saus.
4
Verdeel de veldsla, pulled chicken, komkommer en winterpeen over de bao buns. Garneer de bao buns met het overige Verstegen Sesamzaad en serveer met de overige Verstegen Guilt Free – Smokey BBQ saus.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.