Verwarm de oven voor op 180°C en haal het rooster uit de oven. Bevochtig de bao buns met een klein beetje water en wikkel ze in stukken aluminiumfolie. Leg ze voor 10 min. in de oven.
2
Laat ondertussen het jackfruit uitlekken in een vergiet en trek of ‘pluk’ met je handen uit elkaar. Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur en bak de witte kool 1 min. Voeg een scheutje water toe en doe de deksel op de pan. Laat 3 min. stomen. Voeg de pulled jackfruit samen met het gemberpoeder, hoisin en sojasaus toe en bak 5 min.
3
Mix de sriracha met de mayonaise en snijd de bosui in dunne, schuine ringen. Haal de bao buns uit de oven en verwijder het aluminiumfolie. Vul ze met de pulled jackfruit en garneer met de srirachamayonaise, bosui en sesamzaadjes. Top af met wat zwarte peper naar smaak.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.