Verwarm de oven voor op 180°C. Bevochtig de bao buns, wikkel ze in aluminiumfolie en leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Verwarm voor 5-10 min. in de oven.
2
Laat ondertussen de tofu uitlekken en druk het overige vocht eruit met een stuk keukenpapier. Rasp de tofu met een grove rasp.
3
Verhit de olijfolie in een koekenpan en voeg de tofu toe. Bak in 10 min. krokant en voeg het paprikapoeder, knoflookpoeder en wat peper en zout toe. Mix door elkaar en bak 2 min.
4
Halveer de avocado, verwijder de pit en snijd in plakjes. Snijd de komkommer in plakjes. Doe de ijsbergsla samen met de wortel en sriracha in een kom en mix. Hak de koriander fijn.
5
Verdeel de avocado, komkommer, slamix en tofu over de bao buns en garneer met de koriander.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.