Breek ¼ van de bastognekoeken door de helft. Verdeel de rest van de bastognekoeken in 2 delen. Breek de ene helft in grove stukken. Hak de andere helft tot poeder in de foodprocessor of hakmolen.
2
Klop de slagroom samen met de vanillesuiker op tot yoghurtdikte. Voeg de mascarpone toe en mix 1 min. mee op hoge snelheid. Roer de bastogne kruimels door het geheel met een spatel.
3
Verdeel de helft van de grove stukken bastogne over de glazen. Verdeel de helft van de bastognemousse over de glazen.
4
Verdeel hierop de rest van de grove stukken bastogne en de helft van de karamelsaus. Verdeel de rest van de bastognemousse op de karamelsaus. Laat de glazen minimaal 1 uur opstijven in de koelkast.
5
Verdeel vlak voor serveren de rest van de karamelsaus over de glazen en garneer met de halve bastognekoeken.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.