Print opties

Sluiten

BBQ harissa gekruide bloemkoolspiesjes

Bereidingstijd
35 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
35 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de barbecue op 200°C. Snijd de bloemkool in grote roosjes.
2
Meng de zonnebloemolie met de gistvlokken. Breng dit met een kwast aan op de bloemkoolroosjes, maar laat de stengels wit.
3
Steek de grote spiesjes door de bloemkoolroosjes en bestrooi met de zhoug kruiden. Verdeel ze op de grillplaat en bedek met aluminiumfolie. Bak 15 min. op de BBQ.
4
Meng de harissa pasta met de koolzaadolie. Haal de bloemkoolspiesjes van de bakplaat, bestrijk met de harissa olie. Bestrooi het bloemgedeelte met sesamzaadjes en gril aan beide kanten voor 5 min. op de BBQ.
5
Hak ondertussen de koriander fijn. Haal de bloemkoolspiesjes van de BBQ en bestrooi met koriander en de dukkah kruiden.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.