Steek de barbecue aan. Haal de biefstuk uit de koelkast zodat deze op kamertemperatuur komt.
2
Snijd 1/3 van de watermeloen in plakken van 1 cm en verwijder de schil. Snijd in ruiten van 1 cm dik. Rijg de watermeloen aan de spiesen. Pel en snijd de knoflook fijn.
3
Meng de knoflook met de Italiaanse kruiden en de olijfolie en verdeel dit over de biefstuk.
4
Gril de biefstuk in 8 min. rosé op de barbecue. Leg na 5 min. de watermeloen op de barbecue en gril 3 min. mee.
5
Haal de biefstuk van de barbecue en leg op aluminiumfolie. Leg de rozemarijn erop, vouw dicht en laat 5 min. rusten.
6
Breng de biefstuk op smaak met grof zeezout en peper en serveer met de gegrilde watermeloen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.