Verwarm de oven voor op 200˚C. Dep het vlees droog met keukenpapier. Bestrooi beide kanten met zout. Verhit de helft van de olie en de boter in een pan en bak de biefstuk 2 min. aan beide kanten. Haal uit de pan en laat rusten op een bord. Snijd in plakken.
2
Snijd de paprika’s doormidden, verwijder de zaadlijsten en snijd doormidden. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster 20 min. in de oven. Haal uit de oven en snijd in repen.
3
Pel de rode ui en snijd in halve ringen. Snijd de avocado doormidden, verwijder de schil en pit en snijd in plakken. Verhit een grillpan en gril de avocado 2 min.
4
Meng de resterende olijfolie met de Verstegen World Spice Blend - Chimichurri. Rooster het amandelschaafsel in een droge pan totdat het bruin begint te kleuren. Bereid de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
5
Verdeel de sla over de tortilla’s gevolgd door het vlees, gegrilde paprika, gegrilde avocado, rode ui en de crème fraîche. Garneer met amandelschaafsel en chimichurri dressing.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.