Snijd de prei in ringen en de wortel in blokjes. Pel de knoflook en pers uit. Snijd de bosui in ringen.
2
Verhit ½ van de olijfolie in een pan en bak de biefstukpuntjes aan met wat peper en zout. Bereid ze op de manier zoals jij het lekker vindt (rare, medium rare of well done). Haal uit de pan en laat even rusten.
3
Verhit de overige olijfolie in dezelfde pan en bak de prei en wortel 2 min. Voeg het water toe en doe een deksel op de pan. Laat 4 min. stomen. Voeg de knoflook, pandanrijst, ketjap en wat peper en zout toe en mix. Bak totdat de ketjap karamelliseert en het geheel wat droger wordt. Dit duurt ongeveer 2-3 min.
4
Schuif de nasi in de pan aan de kant en breek de eieren op de lege plek. Bak mee tot scrambled eggs en mix met de rijst. Voeg de biefstukpuntjes toe en verwarm even mee.
5
Verdeel de nasi over de borden en garneer met de bosui en crispy chili olie.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.